JSM Damer

12:00 Balrog - HSK
18:00 HSK - Sunbyberg

AKTUELLT
Den 1/7 2002 övergick Hässelby/Kälvesta Innebandyklubb till Hässelby SK Innebandy (HSK Hawks), inom kort öppnar vi den nya hemsidan för HSK Hawks. För att läsa mer om sammanslagningen, klicka här!

Om Klubben

Hässelby/Kälvesta IBK. Box 5098, 165 11 Hässelby. Tel. kansli 08-383053

Anders MörkMarcus Gärdebrandt
1987. Den 17 mars bildas
Kälvesta IBK i familjen Mörks vardagsrum. Anders Mörk, föreningens eldsjäl, väljs till ordförande.

1989. Den 13 februari bildas Hässelby IBK i Backluraskolans gymnastiksal. Sju högstadiekillar antar med hjälp av en mamma, föreningens stadgar. Då dessa entusiaster fortfarande är omyndiga väljs deras föräldrar till styrelseledamöter. Största delen av föreningsarbetet bedrivs av eldsjälarna Marcus Gärdebrandt och Tom Thorén.

1991. Hässelby IBKs herrlag flyttas ned till div 6 och klubbens herrjuniorer går upp till högsta juniorserien i Stockholm. Året därpå avancerar i Junior-SM och slutar bland de 16 bästa lagen. Kälvesta IBKs herrjuniorer flyttas även upp till högsta juniorserien.

1993. I Stockholms juniorserie tar sig Kälvesta till final och slutar som tvåa. Hässelby IBKs herrlag avancerar till div 5 efter serieseger i division 6. Herrjuniorerna gör bra ifrån sig, i junior-SM går man ända till det sista slutspelet i Mariestad där man tyvärr inte når någon framgång.

1994. Hässelby IBKs herrlag blir seriesegrare i division 5 och avancerar till division 4. Kälvesta IBKs herrar flyttas ned från förbundstvåan till Stockholmsdistriktets division 3. Hässelby IBK blir med sina 18 lag i Stockholmsserien, kommunens största innebandyklubb.

Under sommaren 1995 går Hässelby IBK och Kälvesta IBK samman och bildar Hässelby/Kälvesta IBK, H/K Hawks Innebandy.

1/7 2002 övergår Hässelby/Kälvesta Innebandyklubb till Hässelby SK Innebandy (HSK Hawks) och bildar därmed Alliansföreningen Hässelby SK´s nya innebandysektion. Klubbens nya spelfärger blir svart/rött/vitt.