Innebandyblocket

TYCK TILL

Vem har varit herrlagets bästa spelare i år?


Extern länk!

"Inom 2 år spelar vi i Elitserien..."

Mikael LemkerDet blir min andra säsong som ansvarig för herrlaget och jag är idag mycket glad över att jag tog chansen att träna herrlaget förra säsongen. Organisationen kring laget har varit fantastisk och ekonomin är numera stabil. Vilken säsong det blev och vilken grund vi nu lagt för framtiden. I år är förväntningarna högre såväl på spelare/ledare som klubben efter förra årets tredjeplats.

Årets trupp består av 25 spelare fördelat på 3 målvakter, 7 backar, 4 centrar och 11 forwards. Förändringar i truppen är att målvakten Andreas Olsson och backarna Mats Rahmn, Mats Sjöberg, Robert Hortlund, Nicolas Broberg, Johan Åslund samt forwards Anders Larsson och Rickard Dahlen försvinner. Nya i laget är målvakten Dag Hallermalm (Råsunda lån), backarna Johan Eriksson (Älvsjö), Jonatan Mekonen (Balrog), centern Fredrik Ström (Älvsjö) och forwarden Joel Ekdal (Balrog). Center/forwards Henrik Ekstam och Kalle Francke flyttas upp från juniorlaget. Trots den låga medelåldern på 20,3 år i truppen så är det rutinerat manskap.

Målsättningen på lång sikt kvarstår att inom 2 år nå Elitserien. Kortsiktigt ska vi i år vara med och fightas i toppen. Vi bygger vidare på "De fyra elementen", glädje, effektivitet, aggressivitet och taktisk disciplin. Vi vet hur viktigt det är att vara ödmjuk inför uppgiften och vi har en härlig inställning och mentalitet i laget och klubben.

Varför ska man titta på Hawks herrlag? För att vi har unga och hungriga spelare som står för en fartfylld och offensiv innebandy. Vi har 7 st spelare med rutin från juniorlandslaget och en härlig laganda där vi sliter för varandra. Tycker ni om det vi står för så ses alldeles säkert i Vällingbyhallen under säsongen! Välkommen!!


Huvudsponsorer 2002/2003 BarekoUnihocGimo HerrgårdAuktionshuset D2Medianet